Ēdienkarte  1.-4.klašu audzēkņi

Ēdienkarte
 1.-4.klašu audzēkņi 
1.nedēļa
Ēdienkarte derīga līdz nomaiņai
Datums Ēdienreize Ēdiena nosaukums Piezīmes Daudzums Olbv., g Tauki, g Ogļh., g Kcal.
Pirmdiena  Pusdienas Veģetārā sakņu zupa *A09 150 1,5 4,6 7,5 77
  Makaroni ar maltu cūkgaļu un dārzeņiem *A01 180 12,5 16,3 33,2 330
  Sezonas dārzeņu mix   80 1 0,1 4 21
  Rudzu maize *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
  Piens  *A07 200 6,4 4 9 96
Kopā: 22,8 25,2 62 565
Otrdiena Pusdienas Zupa meksikāņu gaumē   150 8 5,4 16,6 147
  Vistas gaļa karija mērcē *A01,A07 100 11,9 16,5 4 212
  Vārīti kartupeļi   130 2,7 0 19,9 90
  Biešu salāti ar vinegreta mērci   80 0,9 4 6,1 64
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
  Auglis   100 0,3 0,6 13,4 60
Kopā: 25,2 26,7 68,3 614
Trešdiena  Pusdienas Sarkano biešu un kāpostu zupa ar krējumu  *A07,A09 200/5 1,8 6 11,3 116
  Cepta cūlkgaļas karbonādes šķēle  *A07,A09,A1 60 16,1 9,8 1,5 159
  Gaļas buljona mērce  *A07 40 0,9 2,1 1,8 30
  Irdenie griķi   120 6 1,6 29,8 158
  Rīvēti kāposti ar garšaugiem   80 1,1 3,3 6,1 59
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
Kopā: 27,3 23 58,8 561
Ceturtdiena Pusdienas Veģetārā svaigu kāpostu zupa   150 1,2 2,7 7,4 59
  Cūkgaļas plovs   200 13,2 16,5 44,6 380
  Tomātu šķēlītes   80 0,8 0,2 2,1 13
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
  Kefīrs *A07 200 6,8 0,2 9,4 67
Kopā: 23,4 19,8 71,8 559
Piektdiena Pusdienas Dārzeņu gulašzupa ar lēcām *A09 200 6,4 7,3 20 171
  Biezpiena deserts ar rozīnēm *A07,A12 100 10,2 12,4 15,4 214
  Blenderētas zemenes   50 0,4 0,2 5 23
  Rudzu maize  *A01 40 2,8 0,4 16,6 81
  Auglis   100 0,3 0,6 13,4 60
Kopā: 20,1 20,9 70,4 550
Dzeramais ūdens-visās ēdienreizēs
ĒDIENKARTE VAR TIKT MAINĪTA SASKANĀ AR IZMAIŅAM PRODUKTU PIEGĀDĒ UN PIEEJAMĪBU TIRGŪ.
Ēdienkarte sastādīta ņemot vērā MK noteikumu Nr.172 „Noteikumi par uztura normām izglītības iestāžu izglītojamiem, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūciju klientiem un ārstniecības iestāžu pacientiem (no 13.03.2012)'' grozījumiem (21.08.2018.) 
Izglītojamie   Enerģētiskā vērtība (kcal)   Olbaltumvielas (g)          Tauki (g)                Oglhidrāti (g)
1.-4.klase   490-750   12-28                     16-29                55-113